11. juni 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Viking kjørte over Sandnes Ulf med 5-0 i sin siste treningskamp før seriestarten i fotball. For gjestene var det første kamp etter viruspausen.

Mens Viking og de andre eliteserielagene nesten er ferdige med sesongoppkjøringen, har lagene fra divisjonen under så vidt kommet i gang med kontakttrening, og for Ulf-spillerne slapp kreftene opp utover i 2. omgang.

Even Østensen scoret det eneste målet før pause med et flatt skudd i hjørnet fra 18 meter. Samme mann doblet ledelsen på straffespark etter at Hermann Haugen ble felt tidlig i den andre omgangen.

Tabelltipset: Slik går det med Viking i 2020

SJEFEN: Vikings Bjarne Berntsen.

Målfest

Zymer Bytyqi startet på benken, men han herjet da han kom inn og la pent opp til 3-0-målet som ble satt inn av Jefferson de Souza.

Harald Nilsen Tangen gjorde det fjerde målet etter hjørnespark, mens Joe Bell satte punktum etter fint forspill fra Bytyqi og Even Østensen.

Viking innleder Eliteserien med hjemmekamp mot Bodø/Glimt tirsdag. Sandnes Ulf spiller sin første kamp i 1. divisjon mot Øygarden 3. juli.

STORSTUE: Viking-trening på SR-Bank Arena.