DEPPER: Southampton etter 0-9 mot Leicester i Premier League.

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Leeds og Southampton røk ut av ligacupen onsdag. Leeds utlignet på overtid mot Hull fra nivå tre, men tapte deretter 8-9 på straffesparkkonkurranse.

Leeds imponerte i sitt Premier League-comeback og tvang seriemester Liverpool til å kjempe hardt for en 4-3-seier som ble sikret på straffespark rett før slutt. Onsdag ble Leeds igjen felt av straffer.

Mallik Wilks ga Hull en tidlig ledelse, og først tre minutter på overtid utlignet Ezgjan Alioski for hjemmelaget. Alioska var den første som misset straffe, og senere misset også Jamie Shackleton.

Alfie Jones satte inn det avgjørende straffesparket for Hull, som scoret på 9 av 10 straffer. Lewie Coyle var den eneste som misset.

Norske Martin Samuelsen var ubenyttet reserve for vinnerlaget, som møter hans tidligere klubb West Ham borte i neste runde.

Sportsbibelen gjentar suksessen: – Vi gleder oss enormt!

Southampton-tap

Southampton måtte se seg slått 0-2 av Brentford, som forrige sesong tapte opprykksfinalen om plass i Premier League. Christian Nørgaard og Joshua Dasilva scoret London-lagets mål i slutten av første omgang.

Lagkaptein Aleksandar Mitrovic sendte Fulham videre da han nikket inn sitt 50. mål for klubben. Scoringen ble den eneste i hjemmekampen mot Ipswich. Stefan Johansen var ikke i Fulham-troppen.

Everton tok en klar 3-0-seier over Salford etter scoringer av Michael Keane, Gylfi Sigurdsson og Moise Kean (straffe). Islendingen jubilerte med sitt 100. mål i engelsk fotball, fordelt på seks klubber.

MANAGER: Evertons Carlo Ancelotti.

Trekning torsdag

West Bromwich var for sterk mot liganykommer Harrogate og vant 3-0 med mål av Rekeem Harper, Hal Robson-Kanu og Callum Robinson.

Kasey Palmer scoret to mål da Bristol City slo Northampton 4-0.

3. runde i ligacupen spilles neste uke. Da kommer også europacupdeltakerne med i turneringen. Trekningen for 4. runde foretas likevel allerede torsdag.

VANT LIGACUPEN: Manchester City vant Carabao Cup for tredje året på rad.