Tidligere Premier League-stjerne prøvde å psyke ut Sørloth. Det gikk ikke særlig bra

29. oktober 2019

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Seks minutter på overtid raget Alexander Sørloth høyest og headet inn 2-2 for ett poeng for Trabzonspor borte for Basaksehir i Tyrkia mandag kveld.

Trabzonspor tok også ledelsen i kampen etter en straffe av den tidligere Liverpool-spilleren Daniel Sturridge 16 minutter ut i 2. omgang

Hjemmelaget snudde på straffe ved Edin Visca seks minutter senere, og Martin Skrtel, nok en tidligere, mangeårig Liverpool-spiller, snudde til 2-1 med elleve minutter igjen av kampen.

Rett før utligningen til Sørloth viser TV-bildene tydelig at tidligere Manchester City-stjerne Robinho forsøker å pyske ham ut.

I videoen under kan du se hvordan det gikk.

MÅL: Robinho feirer scoring for AC Milan.

Sørloth i god form

Sørloths 2-2-scoring var hans sjette på ni kamper for Trabzonspor denne sesongen.

Det er sterke tall for trønderen som er utlånt fra Crystal Palace.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

Hvilket mål var det aller beste John Arne Riise scoret i løpet av sin karriere? Det er IKKE frisparket mot Man United…