1. oktober 2017

Fotball

Huff.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Thomas Nørgaard fikk en drømmestart som Lyngby-trener med 3-1-seier mot Ståle Solbakkens FC København i dansk superliga søndag.

Lørdag forsvant tidligere Strømsgodset-trener David Nielsen fra Lyngby til AGF. Dansken var regnet som en stor suksess i Lyngby. Med Nielsen borte ledet tidligere Nielsen-assistent Thomas Nørgaard laget mot den regjerende mesteren FC København, som styres av norske Ståle Solbakken.

Nørgaard fikk en drømmestart på hjemmeoppgjøret da Lyngby tok ledelsen etter tjue minutter. Mathias Hebo satte inn en retur etter en corner.

Vondt ble til verre for FCK da Mayron George kontret inn 2-0 etter halvtimen spilt.

Pieros Sotiriou svarte for bortelaget i annen omgang med en heading, men til tross for at det var Ståle Solbakkens menn som presset for en utligning etter pause, avgjorde George kampen med sin annen scoring fem minutter før full tid.