TRENING: Nicklas Bendtner på FCK-trening.

10. september 2019

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det ble ingen mål på Nicklas Bendtner da han fikk sine første minutter for FC København i en reservelagskamp mot Brøndby tirsdag.

Den danske spissen hadde ikke spilt kamp siden han var i aksjon for Rosenborg mot Molde 28. april. I tirsdagens kamp spilte han første omgang for sin nye klubb.

Ifølge nyhetsbyrået hadde den kamprustne Bendtner flere svake avslutninger og pasninger. Like før pause var han nær scoring med en heading, men Brøndby-keeper Michael Tørnes stengte målet.

Sigurd Rosted spilte reservelagskampen for Brøndby. Etter en times spill sto det 2-0 til FCK etter scoringer av Viktor Fischer og Mohamed Daramy.

Tidligere tirsdag ble det kjent at reservelagskampen måtte flyttes fra FCKs treningsanlegg, og at den dermed ikke kunne vises på TV.

Offisielt het det at kampen ble flyttet på grunn av værmeldingene, men det handlet også om sikkerhet, uttalte FCKs pressesjef Jes Mortensen til Ritzau.

FORTVILER: Tidligere Rosenborg-stjerne Nicklas Bendtner fortviler i bortekamp mot Odd.