14. februar 2020

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Flamur Kastrati gjorde ekte hattrick før pause da Kristiansand slo Rosenborg 3-1 i en treningskamp i fotball fredag.

Hjemmelaget hevet presset sitt etter en god RBK-åpning og fikk full uttelling med ballerobringer høyt på banen som resulterte i scoring.

Kastrati straffet en pasningsfeil da han gjorde 1-0 i det 20. minutt.

Et drøyt kvarter senere doblet han ledelsen etter at Olaus Jair Skarsem vant ballen høyt på banen.

KBK-spissen fullførte sitt hattrick i det 44. minutt, og hjemmelaget gikk til pause med 3-0-ledelse.

Pål-André Helland reduserte på straffespark etter at innbytter Carlo Holse ble felt, men Rosenborg måtte tåle årets første tap.

Visste du at man kan streame flere av Europas mest populære ligaer helt gratis? Trykk her for å registrere deg hos LeoVegas og se storklubbene!

MÅL: Flamur Kastrati for Kristiansund.

Glimt knuste Godset

Bodø/Glimt (5-0 over Strømsgodset), Sarpsborg (2-0 over svenske Häcken) og Aalesund (4-2 over Hødd) vant også treningskamper fredag, mens Start spilte 1-1 borte mot Fløy.

Jørgen Strand Larsen scoret begge målene da Sarpsborg imponerte mot Häcken, mens Hólmbert Fridjónsson scoret to mål, Simen Bolkan Nordli og Daníel Leó Grétarsson hvert sitt for Aalesund.

Gudmundur Tryggvason ga Start en tidlig ledelse på Flekkerøy, men eliteserielaget klarte ikke å følge opp den gode starten.

Vi trenger din mening om Sportsbibelen: Meld deg på og vær med i trekningen av sesongkort hos Dplay!

SUKSESS: Kjetil Knutsen har enorm suksess med Bodø/Glimt.