TETT: Rosenborgs Dino Islamovic (tv) og Vålerengas Jonatan Tollås Nation kjemper om ballen i eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Vålerenga på Lerkendal Stadion.

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Rosenborg fikk en god gjennomkjøring og vant 3-0 over 1.-divisjonslaget Raufoss i sesongens første treningskamp.

Dino Islamovic, Emil Konradsen Ceïde og Carlo Holse scoret målene i oppgjøret som ble spilt på en treningsbane ved Lerkendal stadion.

Trener Åge Hareide har hentet inn flere nye spillere, og han ga startplass til tre av dem lørdag: Adam Andersson (venstreback), Vebjørn Hoff (midtbane) og Stefano Vecchia (høyre kant).

Andersson noterte målgivende pasning bak Islamovics 1-0-mål etter en halvtime. Han slo inn fra venstre, og Islamovic var framme med tåa foran en nølende Raufoss-keeper og tuppet RBK i ledelsen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

FEIRER: RBK-spillerne etter scoring mot Odd på Lerkendal.

Mål

Driblevingen Ceïde er ikke først og fremst kjent for sitt hodespill, men han scoret på heading sju minutter etter pause. 19-åringen kom løpende midt i feltet og stanget kontrollert inn 2-0.

3-0 kom i det 82. minuttet etter fint RBK-spill. Holse fikk en strøken ball på høyrekanten fra Edvard Tagseth, og dansken skrudde ballen rundt keeper og inn i langhjørnet.

Rosenborg spiller sin neste treningskamp mot Ranheim kommende onsdag. Eliteseriestarten går borte mot Vålerenga 9. mai.

LOVENDE: Emil Konradsen Ceide på Lerkendal.