SPURS: Harry Kane & Mauricio Pochettino.

11. mars 2018

FotballPremier League

Forteller siste nytt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tottenham-stjernen Harry Kane måtte ut med en ankelskade i borteoppgjøret mot Joshua Kings Bournemouth søndag. Spurs vant 4-1 etter to mål av Son Heung-min.

Kane pådro seg en skade i høyre ankel da han fikk en scoring annullert for offside etter en halvtimes spill mot «The Cherries». Premier Leagues toppscorer kom seg opp for egen hjelp, men klarte ikke å fortsette. Han ble erstattet av Erik Lamela.

Kane har også tidligere slitt med ankelskader. I fjor var han ute med skader i samme (høyre) ankel i perioder på fire og sju uker.

– Vi er bekymret, for vi kjenner ennå ikke skadens omfang. Vi må vente til en MR-undersøkelse mandag før vi kjenner sannheten. Jeg håper det ikke er et stort problem. Det er iallfall ønsket mitt, sa manager Mauricio Pochettino.

Bournemouth tok ledelsen ved Junior Stanislas, men Spurs snudde kampen etter scoringer av Dele Alli, Son Heung-min (2) og Serge Aurier.

Forbi Liverpool

Resultatet gjør at Spurs klatrer opp på tredjeplass i serien, poenget foran Liverpool på fjerde. Tabelltoer Manchester United er fire poeng foran Pochettinos mannskap.

Bournemouth fikk en gigasjanse allerede etter seks minutters spill, men Stanislas chippet ballen i tverrliggeren. Minuttet etter fikk vertene likevel uttelling. Tidligere Tottenham-spiller Adam Smith la inn til Stanislas fra høyre, og denne gang ble det scoring på sistnevnte.

Tottenhams utligning kom få minutter etter at Kane ble byttet ut. Aurier slo inn fra høyresiden, og inne i boksen fant han Dele Alli. Tottenham-spilleren plasserte ballen i mål fra kort hold.

Vertenes Simon Francis kom til to gode skuddmuligheter etter pause, men begge gikk over mål fra god posisjon.

TILBUD: Få 500 kroner å spille for – Åpne Unibet-konto her!