22. november 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Mikkel «Mix» Diskerud reduserte til 1-2 for Helsingborg mot Elfsborg søndag, men Allsvenskans jumbolag tapte og nærmer seg nedrykk.

Sivert Heltne Nilsen spilte hele kampen for Elsborg, som sikret 2-1-seier selv om Diskerud kjempet inn et mål etter dødball med 20 minutter igjen av kampen.

Med 22 poeng når to serierunder gjenstår i Allsvenskan, ligger Helsingborg dårlig an i kampen om å overleve.

Laget fikk riktignok et håndsrekning fra Djurgården, som stilte uten nordmenn fra start i oppgjøret mot nedrykkstruede Kalmar og Geir André Herrem. Herrem kom inn til pause, men da hadde Djurgården allerede gått opp i ledelsen 3-0, som sto seg ut kampen.

SCORING: Mix Diskerud jubler for scoring for USA i 2015

Nederst på tabellen

Med tap for både Helsingborg og Kalmar skiller det fortsatt to poeng mellom lagene. Kalmar ligger på 14.-plassen som vil bety kvalifisering, mens Helsingborg ligger nederst på 16.-plass.

Mellom dem på tabellen er Falkenberg med én kamp til gode, poenget foran Helsingborg. Falkenberg møter topplaget Norrköping mandag, før de møter Helsingborg i det som kan bli en avgjørende kamp neste helg.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

RBK: Mikkel «Mix» Diskerud for Rosenborg.