LANDSLAGET: Norges lag mot Færøyene. Bak f.v. Bjørn Maars Johnsen, Haitam Aleesami, Sander Gard Bolin Berge, Markus Henriksen, Kristoffer Vassbakk Ajer og Andre Hansen. Foran f.v. Tarik Elyounoussi, Omar Elabdellaoui, Håvard Nordtveit, Martin Ødegaard og Ole Kristian Selnæs.

1. august 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tarik Elyounoussi spilte 18 minutter som innbytter og pådro seg gult kort da Shonan Bellmare tapte 0-1 hjemme for Cerezo Osaka i J-ligaen i fotball lørdag.

Nordmannen ble byttet inn rett etter at Hiroshi Kiyotake ga gjestene ledelsen på straffespark i det 72. minutt.

Jakten på utligning førte likevel ikke fram.

Elyounoussi kom til en god sjanse i det 87. minutt, men nikket rett over fra kort hold.

NORGE: Tarik Elyounoussi går inn på banen før VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Tsjekkia på Ullevaal stadion.

Helt nederst

Etter tapet er Shonan Bellmare sist på tabellen i den japanske toppserien.

Kawasaki Frontale slo Gamba Osaka 1-0 med scoring av Ryota Oshima og topper tabellen fem poeng foran Cerezo Osaka.

PROFIL: Tarik Elyounoussi i pressesonen.