JUBEL: Bruno Fernandes feirer nok en scoring for Manchester United.

Motstander i semifinalen klar: – Noen av spillerne deres har spilt i England. Vi vet hva vi må gjøre

Redaksjonen

16. april 2021

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Edinson Cavani brukte kun sju minutter på å gjøre kvartfinalen i europaligaen mot Granada til en komfortabel kamp for Manchester United som vant 2-0 torsdag.

United hadde 2-0 som utgangspunkt fra bortemøtet mot Moldes overmenn Granada. Dermed måtte spanjolene kjempe i en tung oppoverbakke vel vitende om at tre mål måtte til for et avansement.

Nå venter Roma i semifinalen for Solskjærs menn. Den spilles 29. april og 6. mai.

– Alle lag kan gi deg problemer. De er godt organisert defensivt, og de kan skape problemer offensivt. Noen av spillerne deres har spilt i England. Vi vet hva vi må gjøre. Hvis vi gjør de rette tingene, har vi gode sjanser, sa Bruno Fernandes om Roma etter kampen.

I januar røk Ole Gunnar Solskjær mot Manchester City i ligacupsemifinalen. Det var hans fjerde nederlag i en semifinale siden han tok over jobben i Uniteds sjefsstol. Sist sesong ble det stopp i semifinalen både i ligacupen, FA-cupen og europaligaen.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

ROMA-STJERNER: Pedro Rodriguez og Henrikh Mkhitaryan.

Sterk seier

Roma kom forbi Ajax etter to jevne kamper. Italienerne vant 3-2 sammenlagt etter at det ble 1-1 i Roma torsdag kveld.

Edin Dzekos utligning etter 72 minutter roet nervene til hjemmelaget noe, og flere mål ble det ikke.

I den andre semifinalen møter Arsenal spanske Villarreal. Det betyr at tidligere Arsenal-manager Unai Emery møter gamleklubben. Han har ledet «den gule ubåten» siden i sommer.

TRENER: Tidligere Arsenal-manager Unai Emery.