MÅL: Teemu Pukki feirer scoring på Anfield.

I samarbeid med NordicBet, spillselskapet som virkelig tar norsk fotball på alvor, presenterer Sportsbibelen «Eliteserie-snakkisene».

Hver uke under sesongen leverer vi unike skråblikk på norsk fotballs øverste divisjon.Advertisement

Under følger snakkisene etter den 17. serierunden.

Pukki glapp for Viking?

Den finske landslagsspissen Teemu Pukki skjøt Norwich til opprykk forrige sesong og fortsatte der han slapp da Premier League ble sparket i gang denne helgen. Finnen scoret et flott mål i serieåpningen borte mot Liverpool da han reduserte til 1-4 i den andre omgangen.

Mange fikk dermed se Pukki ordentlig for første gang, men det norske fotballpublikummet kunne ha fått sin dose med Pukki-fotball for flere år siden. Da skal Pukki nemlig ha blitt sterkt vurdert av Viking.

Oh, what could have been.

Har du ikke konto hos NordicBet? Trykk her for å åpne konto og få fantastisk velkomstbonus!

Herlig gullkamp

Det ser ikke ut til at Bodø/Glimt har noen planer om å slippe gassen i kjøret om Eliteserie-gull. De helgule tok nok en seier da de slo Viking 2-1 på Aspmyra.Vinner de hengekampen sin onsdag er de foran Erling Moe sitt Molde på tabellen.

De to lagene møtes på Aker stadion i siste serierunde…

Det ligger an til en episk Eliteserie-avslutning!

Sett dine Eliteserie-spill hos NordicBet her!

BODØ/GLIMT: Her ved Ulrik Saltnes (fra venstre), Håkon Evjen og Morten Konradsen.

Elendig dømming

Dommer Trygve Kjensli er i ilden på nytt etter å igjen ha levert enda en svak prestasjon. Mandag ble Mjøndalen og Olivier Occean snytt for en soleklar straffe, før Lillestrøm fikk en meget billig straffe kun minutter senere. Mjøndalen-trener Vegard Hansen var særdeles misfornøyd med dommerens prestasjon, og flere har reagert på det som utspant seg på Åråsen mandag.

Kjensli ble også heftig kritisert etter å ha dømt svakt mellom Haugesund – Bodø/Glimt for noen uker siden.