BETENKT: Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Dette sa Solskjær etter at Manchester United rotet bort seieren på overtid

FotballPremier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Manchester United så ut til å vinne igjen hjemme mot Southampton, men Michael Obafemis utligning etter 96 minutter sørget for at det endte 2-2 på Old Trafford.

United ledet 2-1 og så ut til å passere både Chelsea og Leicester på tabellen og avansere til 3.-plass, men Obafemis scoring sørget for poengdeling og fortsatt 5.-plass for Ole Gunnar Solskjærs menn.

– Det er det verste tidspunktet å slippe inn et mål. Men man må være sterk og tåle det. Vi har vunnet mange kamper på den måten selv. Vi fortjente ikke tre poeng i dag. Southampton er et bra lag og de fortjente å få noe ut av denne kampen. Vi fant aldri rytmen i pasningsspillet vårt i denne kampen, sier Solskjær i et intervju med Sky Sports ifølge TV 2.

Det var første gang United avga poeng i ligaen siden 19. juni, da de spilte 1-1 mot Tottenham.

Solskjær og co. er nå à poeng med fjerdeplasserte Leicester og poenget bak Chelsea, som er nummer tre. Alle lagene har tre kamper igjen av sesongen. Femteplassen, som United ligger på, gir europaligagruppespill, mens både 3.- og 4.-plassen gir mesterligagruppespill.

To kjappe

Solskjærs menn fikk en tøff start på kampen. Etter kun tolv minutter spill sendte Stuart Armstrong bortelaget i ledelsen. Paul Pogba ga bort ballen til Nathan Redmond som lekkert vippen ballen til Armstrong på bakre. På halvvolley skjøt han ballen bak David de Gea i United-målet.

Solskjærs menn snudde derimot kampen allerede før halve første omgang var spilt. Utligningen kom etter at en sterk Anthony Martial kranglet ballen til Marcus Rashford, som fra spiss vinkel tvang ballen i lengste hjørne.

Kun tre minutter senere hadde United snudd kampen, og igjen var det Martial som imponerte. Han fikk ballen fra Bruno Fernandes ved hjørnet av sekstenmeteren, før han dro seg inn i feltet og smalt ballen utakbart i nettet til 2-1.

Visste du at man kan streame Real Madrid og Barcelona sine kamper i La Liga helt gratis? Slik gjør du det

ANGRIPERE: Mason Greenwood og Anthony Martial for Manchester United.

Store muligheter

Marcus Rashford burde økt ledelsen halvveis i andre omgang. Rashford kombinerte med Martial som sendte ballen til lagkameraten innenfor femmeteren som utrolig nok ikke finner nettmaskene.

Ti minutter før full tid var Martial frampå igjen. Han dro seg gjennom det som virket som halve Southampton. Avslutningen var derimot ikke av det beste slaget og ballen endte langt fra nettmaskene.

Like før full tid utlignet altså Obafemi til 2-2, som også ble sluttresultatet.

United står nå med 18 strake kamper uten tap. De møter Crystal Palace og West Ham før de avslutter sesongen med det som kan bli en avgjørende kamp om mesterligaplassene mot Leicester.