RETT UT: Bodø/Glimts Marius Høibråten får rødt kort under treningskampen i fotball mellom Bodø/Glimt og Tromsø på Aspmyra stadion.

Bodø/Glimt-spiller fikk rødt kort etter 90 sekunder på banen

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Eliteseriens tittelforsvarer Bodø/Glimt spilte 1-1 mot Tromsø i en treningskamp i fotball søndag. Marius Høibråten så rødt i rekordfart.

Ulrik Saltnes scoret det første målet i Bodø. Det kom like før pause. Moses Ebiye utlignet for TIL med ti minutter igjen å spille. Han kom alene mot keeper og var sikker i avslutningen.

Hos Glimt ble Høibråten utvist da det var gått 71 minutter. Han hadde bare vært på banen i 90 sekunder før han ble sendt i garderoben. Han rev ned en motspiller som hadde fri bane mot mål.

Liker du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

I DUELL: Bodø/Glimt-spilleren Marius Høibråten.